RING OSS - 0176-27 80 61

Takläggare Norrtälje

RING OSS - 0176-27 80 61

Takläggare

Vi har takläggare i Norrtälje som tar sig an alla slags takarbeten. Kontakta oss för att boka en takläggare i Norrtälje.

Kontakta oss - den här sidan om takläggare i Norrtälje är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Behöver ni en takläggare i Norrtälje? Då har ni kommit helt rätt. Vårt företag har takläggare i Norrtälje som utför alla slags takomläggningar – oavsett om ni behöver ett nytt tak, en reparation eller renovering av tak. 

Takläggare i Norrtälje

Vi har erfarna takläggare i Norrtälje. Här är några exempel på vad vi kan hjälpa er med:

  • Alla slags tak; betongtak, plåttak, papptak samt lertegel.
  • Lägga om hela taket med nya takpannor oavsett material.
  • Totalentreprenad där vi renoverar taket och ser över alltifrån takläkt och råspont upp till sista tätskicktet av val av tak.
  • Taktvätt och mögelbehandling för att förlänga pannornas liv och undvika läckage, ruttna trädelar samt mögel.
  • Ny vindskiveplåt.
  • Nya hängrännor och stuprör.
  • Rivningsarbete och fasadrenovering.
  • Målad fasad.

Hos oss är det viktigt att alltid leverera bästa möjliga kvalitet och att möta varje tänkbart krav från våra kunder. Hos oss får ni alltid en kostnadsfri offert och besiktning av tak. 

Glöm inte att ni får rot-avdrag för våra takläggare i Norrtälje.

Lång garanti och fast pris

Vårt mål är att alla våra projekt ska gå snabbt, vara proffsigt utförda av våra takläggare i Norrtälje och av bästa kvalitet. Enligt oss ska en takrenovering genomföras under en vecka.

Av oss får ni dessutom alltid ett fast pris. Sist men inte minst ger vi alla våra kunder även 10 års garanti på utfört arbete. Som bonus får ni alltid ett återbesök av våra takläggare i Norrtälje efter 1 år för att kontrollera att allt är okej. 

Erfarna takläggare i Norrtälje

Vårt företag har kollektivavtal med Byggnads och fullständiga försäkringar hos Trygg-Hansa. Vi utför alltid vårt arbete enligt svenska normer och följer bland annat bygganvisningar från Monier, Benders och Plannja. 

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga takläggare i Norrtälje. Vi värnar om både våra kunder och våra hantverkare. När ni anlitar oss ska ni känna er trygga med att våra takläggare i Norrtälje tar hand om ert takprojekt på bästa sätt och vidtar de säkerhetsåtgärder som krävs.

Anlita oss för fast pris, snabbt utfört arbete samt lång garanti.

Anlita oss för att renovera tak, lägga plåttak, lägga tegeltak, lägga nytt tak, lägga ytpapp direkt på råspont, lägga takplåt, lägga takpapp, lägga om takpapp och lägga ytpapp.