Takläggare Norrtälje

RING OSS - 0176-27 80 61

Om oss

Vi är er takläggare i Norrtälje. Till oss kan ni vänder för olika typer av takomläggningar, så kontakta oss för takläggare i Norrtälje.

Välkomna till Jansson's tak & fasad – er takläggare i Norrtälje!

Vi är det lilla familjeföretaget där pålitlighet står i centrum. Hos oss är det viktigt att alltid leverera bästa möjliga kvalitet och att möta varje tänkbart krav från våra kunder.

Behöver ni renovera taket? Kontakta oss, vi blir gärna er takläggare i Norrtälje.

Vi hjälper er gärna också att måla om er fasad. 

Erfarna takläggare i Norrtälje

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga takläggare i Norrtälje. Vi värnar om både våra kunder och våra hantverkare. När ni aniltar oss ska ni känna er trygga med att våra takläggare i Norrtälje tar hand om ert takprojekt på bästa sätt och vidtar de säkerhetsåtgärder som krävs.

Vårt företag har kollektivavtal med Byggnads och fullständiga försäkringar hos Trygg-Hansa. Vi utför alltid vårt arbete enligt svenska normer och följer bland annat bygganvisningar från Monier, Benders och Plannja. 

Lång garanti och snabbt utför arbete

Vi har som mål med alla våra projekt att de ska gå snabbt, vara proffsigt utförda av våra takläggare i Norrtälje och av bästa kvalitet. En takrenovering ska inte behöva ta mer än en vecka.

Vi lämnar dessutom alltid ett fast pris. Det bästa av allt är att ni får 10 års garanti på utfört arbete. Som bonus gör vi alltid ett återbesök efter ett år för att kontrollera att allt är okej. 

Anlita oss för fast pris, snabbt utfört arbete samt lång garanti.

Ni får även göra rot-avdrag för våra takläggare i Norrtälje.

Anlita oss för att renovera tak, lägga plåttak, lägga tegeltak, lägga nytt tak, lägga ytpapp direkt på råspont, lägga takplåt, lägga takpapp, lägga om takpapp och lägga ytpapp.

Janssons's tak & fasad AB


Saxenvägen 60
762 97 Edsbro

0176-27 80 61

[javascript protected email address]

556865-3371


Takläggare

Måla fasad


logo-image

Om Oss

Anlita våra takläggare i Norrtälje – för fast pris, snabbt utfört arbete samt 10 års garanti.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Janssons's tak & fasad AB

Org nr: 556865-3371
Saxenvägen 60
762 97 Edsbro
Tel: 0176-27 80 61

Hitta hit